Danneråg är vår variant av ”kavring”, passar utmärkt till ägg och sill
Formfranska med deg bakat i form och sesam på toppen
Alpbröd är ett grahamsbröd toppat med solrosfrö
Ostbröd är ett franskbröd med ost på toppen
Majsbröd är ett bröd med majsmjöl och krossade solrosfrö
Sirapslimpa är en gammeldags limpa med rågsikt och sirap
Morotsbröd är en saftigare limpa med råg, sirap och rivna morötter
Långfranska med frö är ett klassiskt franskbröd med valmofrö
Härligt   nybakat
Friskis bröd är ett mörkare bröd med en mix av grövre mjölsorter solrosfrö och linfrö
Flätat långfranska med deg som är flätat och lite större viktmässig
Ett GI bröd med krossad solros, pumpa och linfrö
Danneråg är vår variant av ”kavring”, passar utmärkt till ägg och sill
Alpbröd är ett grahamsbröd toppat med solrosfrö
Friskis bröd är ett mörkare bröd med en mix av grövre mjölsorter solrosfrö och linfrö
Flätat långfranska med deg som är flätat och lite större viktmässig
Morotsbröd är en saftigare limpa med råg, sirap och rivna morötter
Formfranska med deg bakat i form och sesam på toppen
Sirapslimpa är en gammeldags limpa med rågsikt och sirap
Långfranska med frö är ett klassiskt franskbröd med valmofrö
Ett GI bröd med krossad solros, pumpa och linfrö
Ostbröd är ett franskbröd med ost på toppen
Majsbröd är ett bröd med majsmjöl och krossade solrosfrö
Danneråg är vår variant av ”kavring”, passar utmärkt till ägg och sill
Formfranska med deg bakat i form och sesam på toppen
Alpbröd är ett grahamsbröd toppat med solrosfrö
Ostbröd är ett franskbröd med ost på toppen
Majsbröd är ett bröd med majsmjöl och krossade solrosfrö
Sirapslimpa är en gammeldags limpamed rågsikt och sirap
Morotsbröd är en saftigare limpa med råg, sirap och rivna morötter
Långfranska med frö är ett klassiskt franskbröd med valmofrö
Härligt nybakat
Friskis bröd är ett mörkare bröd med en mix av grövre mjölsorter solrosfrö och linfrö
Flätat långfranska med deg som är flätat och lite större viktmässig
Ett GI bröd med krossad solros, pumpa och linfrö